Konstresa till Ystad 10 – 17 juli 2021.

Nu är det snart dags att samlas i underbara Ystad och skapa en hel vecka!

Anmälningstiden har gått ut!
Vid intresse skicka ett meddelande för att se om det finns platser kvar.

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Om du har några frågor får du gärna kontakta mig så svarar jag så snart jag kan. 

Detaljer

Pris för veckan 4.800 kr Nu 4.080 kr
Sista dag för anmälan och betalning är fredag 2 juli!

Max 10 deltagare – kort tid kvar!

I priset ingår

  • välkomstdrink
  • alla aktiviteter inkl. entréer
  • konstnärliga genomgångar och uppgifter med olika fokus och miljöer varje dag
  • bokning av bord på olika restauranger varje kväll för de som vill äta som en grupp (alla betalar sitt eget)
  • guidning i områdena
  • museets guidade visning av utställningen Henrik Lund Jørgensen möter Gerhard Nordström i Konstmuseet + egen titt på den fasta utställningen med en tillhörande uppgift (ta med teckningsmaterial)
  • plats i bil för upp till 6 deltagare (Ale stenar och Sandhammaren) – om fler deltagare; buss (biljett ingår) eller egen bil

I priset ingår ej boende och resa t.o.r. Ystad, material att skapa med (ta med valfritt eget material att skapa med, ex. teckning, akvarell, akryl – tänk bara på att du ska orka bära det), mat och dryck samt personliga försäkringar.

Ett tips är att gå in på www.novasol.se för att hyra ett lite billigare centralt boende – för en eller flera. Vill du hellre bo på hotell finns många, fina boenden på ex. booking.com.

Annikas Konst & Inredning står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg o. dyl. Ångerrätten gäller enligt de krav som finns i lag om distansavtal (information om ångerrätt  samt ångerblankett). Vid inställd konstresa p.g.a. nationella pandemirestriktioner så återbetalas eventuell inbetalning till fullo.

För de som vill kan en maillista skapas för att kunna samordna resan till Ystad så att ni som önskar kan dela bil eller få sällskap på tåget.

 

 

Program
(tider/dagar kan komma att ändras beroende på väder och restriktioner, inställd aktivitet ersätts då med annan aktivitet av samma värde

Lördag: Ankomst till Ystad. Gemensam välkomstdrink på kvällen för de som kommit på plats.

Söndag: Rundvandring i Ystad och hamnområdet. Vi skissar med fokus på byggnader och olika miljöer. Genomgång av olika perspektiv. Restaurang: Marinan

Måndag: Ale stenar – åker dit med bil (ev. buss eller egen bil vid fler än 6 deltagare). Fokus på stenformationen med perspektiv och utsikten. Genomgång av ljus och skugga.
Restaurang: Harrys

Tisdag: Konstmuseet, guidad visning och tecknings-/målningsuppgift som ska göras på plats.
Restaurang: Sushinu

Onsdag: Sandhammaren – åker dit med bil (ev. buss eller egen bil vid fler än 6 deltagare). Fokus på havs- och strandmotiv. Genomgång av skissning.
Restaurang: Möllers Bryggeri

Torsdag: Filmdag… Ystad Studios Visitor Center + Wallander-turen. Genomgång av storyboard. Avslutar dagen på Restaurang M – ett av Wallanders favortiställen.

Fredag: Sandskogen med Lilla Tåget, eget arbete, “fri lek”, sol och bad (jag finns tillgänglig för frågor och enskilda instruktioner).
Ingen restaurang ikväll, vi grillar privat som avslutning (sallad, potatissallad, korv och vin el. alkoholfri dryck ingår; potatissalladen och korven finns som veg + “vanlig”, önskas annat går det bra att ta med eget)

Lördag: Åker hem.