Utomhusaktiviteter.

Utomhusaktiviteter.

Skapa utomhus.
Vi går till olika platser runtom Vällingby och skapar konst av det vi ser på våra destinationer. Jag kommer att hålla korta genomgångar om olika saker som t.ex. perspektiv och skuggor vid de olika stoppen. Du tar med dig något att skapa med – enklast med blyertspennor/kolpennor, sudd, stompf och papper/block (+ skrivplatta eller annat underlägg om du använder lösblad). Vill du ha något annat material så går det alldeles utmärkt, tänk bara på att det ska vara enkelt att bära med sig och använda. Du kan också ta med en trebent pall el. dyl. om du vill ha något att sitta på.

Pris: 100 kr per tillfälle (betalas kontant eller med Swish på plats).
Varje tillfälle: ca. 1,5 timme.
Anmälan senast 1 timme innan.
Samling vid lokalen Fjällnäsgatan 8A i Vällingby.

Teckning; träd.
Torsdag 16 juli kl. 16.00.
Vi tar en promenad för titta på och skissa av olika träd. Jag håller en kort genomgång vid träden för att visa på vad man bör tänka på när man avbildar dem.

Teckning; syftning och perspektiv.
Torsdag 23 juli kl. 16.00.
Vi är i Solursparken och går igenom syftning och grunderna i enpunkts- och tvåpunktsperspektiv, sedan hittar vi perspektiven i omgivningen och tecknar av det vi ser.

Teckning; hus och byggnader.
Torsdag 30 juli kl. 16.00.
Vi tittar på och skissar av olika slags hus och byggnader. Jag håller en kort genomgång vid husen/byggnaderna för att visa på vad man bör tänka på när man avbildar dem.

Konstpromenader.

Söndagar: 19 juli – 9 augusti kl. 17-20: Konstpromenader.
6 ggr (anmälan senast 20.00 dagen innan) 100 kr per promenad.
Betalas på plats kontant eller med Swish 1231167055.

Kursen vänder sig till dig som vill kombinera konst med lugna promenader och personlig handledning av din konst vid behov. Vi går till olika platser runtom Vällingby (2-5 km) och skapar konst av det vi ser på våra destinationer. Perfekt om man vill hitta på något med vänner och/eller familj. 

Du avgör själv hur du skapar, men tänk på att du ska orka bära materialet. Vi försöker att gå ut i alla väder, men om det regnar så ställs promenaden in. Ta gärna med fika och något att dricka. Tänk också på att skydda huvudet och ögonen vid solsken.