Utomhusaktiviteter.

Skapa utomhus.
Vi går till olika platser runtom Vällingby och skapar konst av det vi ser på våra destinationer. Jag kommer att hålla korta genomgångar om olika saker som t.ex. perspektiv och skuggor vid de olika stoppen. Du tar med dig något att skapa med – enklast med blyertspennor/kolpennor, sudd, stompf och papper/block (+ skrivplatta eller annat underlägg om du använder lösblad). Vill du ha något annat material så går det alldeles utmärkt, tänk bara på att det ska vara enkelt att bära med sig och använda. Du kan också ta med en trebent pall el. dyl. om du vill ha något att sitta på.

Pris: 120 kr per tillfälle (betalas kontant eller med Swish på plats).
Varje tillfälle: 1-1,5 timme.
Anmälan senast 2 timmar innan (kl. 12.00).

Teckning; syftning och perspektiv.
Fredag 22 maj kl. 14.00.
Vi samlas vid soluret i Solursparken och går igenom syftning och grunderna i enpunkts- och tvåpunktsperspektiv, sedan hittar vi perspektiven i omgivningen och tecknar av det vi ser.

Teckning; träd.
Tisdag 26 maj kl. 14.00.
Vi samlas vid soluret i Solursparken och tar en promenad för titta på och skissa av olika träd. Jag håller en kort genomgång vid träden för att visa på vad man bör tänka på när man avbildar dem.

Teckning; hus och byggnader.
Tisdag 9 juni kl. 14.00.
Vi samlas vid Filmstaden för att ta en promenad för att titta på och skissa av olika slags hus och byggnader. Jag håller en kort genomgång vid husen/byggnaderna för att visa på vad man bör tänka på när man avbildar dem.