Workshops Höst/vinter 2020.

Workshops, vardagar.

Allt material samt enklare fika ingår i alla workshops. Var god uppge eventuella allergier vid anmälan.

Fluid Art.
Dag och tid enligt överenskommelse (min. 2 personer).
Pris: 550 kr/person för 3 timmar (endast deltagande via Zoom: 200 kr)

Fluid painting, dirty pour och dirty cups är några termer för denna populära teknik. Vi går igenom några olika tekniker och metoder för att sedan göra egna små konstverk. Allt material och fika ingår, det enda du behöver ta med dig är en kartong el. dyl. för att kunna ta hem dina konstverk (de måste ligga plant under hela torktiden). En canvasduk i storleken 18×24 cm och två i storleken 15×15 cm ingår.

Workshops, helger.

Allt material samt fika med enklare smörgås och kakor ingår i alla helg-workshops såvida inget annat framgår. Var god uppge eventuella allergier eller önskemål vid anmälan.

——  

Nålfiltning, grunder.
5 december

kl. 13-16
Pris: 580 kr

Vi går igenom grunderna i nåltovning och sedan arbetar vi praktiskt med att skapa våra egna konstverk. Du behöver ta med dig kardad ull, 1 filtunderlag i skumgummi (finns i lokalen om du inte får tag på något), filtnålar med filtnålshållare (gärna en som håller flera nålar samtidigt) och tygbitar t. ex. filttyg eller ulltyg. Fika ingår.

Julkort och juletiketter.
Söndag 6 december.

kl. 17.30-22.00.
Pris: 950 kr

Vi tillverkar våra egna julkort och juletiketter i papper, kartong och andra material. Fika med lussebulle, pepparkaka och glögg ingår.

Kurserna är anpassade efter rådande situation och träffarna genomförs enligt Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar. Grupperna är små och det är möjligt att placera sig glest i lokalen, men det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov (om du endast är med via Zoom så får du 30% rabatt). Det finns goda möjligheter till handtvätt och handsprit finns tillgängligt både på toaletten och i lokalen. Personer med symtom på luftvägsinfektion får inte komma till lokalen. Om någon börjar känna symptom under tillfället bör hen informera alla om detta och snarast lämna lokalen.