Skapar-AW, fredagar hösten 2020.

”Skapar-Afterwork”, fredagar kl. 18.00-21.00.
Lokal: Fjällnäsgatan 8A i Vällingby.
Pris: 650 kr/tillfälle
Länk till karta här.

Vi avslutar arbetsveckan med en Afterwork där vi skapar tillsammans under lättsamma former. Passar perfekt som AW med kollegorna eller vännerna. Allt material ingår och du får även ett par glas vin (med eller utan alkohol), ost och kex samt snacks. Förkläde finns att låna.

Skapar-Afterwork HT 2020:

  • 25 september – Akrylstafett.
  • 12 december – Decembermys / ”Fri lek” (kl. 16.00-21.00, 580 kr). Du tar med dig det du vill skapa med – resten finns här (canvasdukar och pannåer finns att köpa). Stansmaskin för fina kort eller dekorationer kommer att finnas på plats.

Om du vill boka Afterwork för ditt jobb så hör av dig så hittar vi en tid som passar.

Träffarna är anpassade efter rådande situation och genomförs enligt Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar. Grupperna är små, max 6 deltagare (fler i slutna sällskap), och det är möjligt att placera sig glest i lokalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt och handsprit finns tillgängligt både på toaletten och i lokalen. Personer med symtom på luftvägsinfektion får inte komma till lokalen. Om någon börjar känna symptom under tillfället bör hen informera alla om detta och snarast lämna lokalen.