Kontakt och anmälan

Här kan du kontakta mig, ställa frågor och anmäla dig till kurser. Fyll bara i ditt ärende i meddelanderutan så återkommer jag så snart jag kan.

Meddelande

8 + 14 =

Info

Annikas Konst & Inredning
Mossby 138 B
274 53 Skivarp.

070-281 70 57
kontakt@konst-inredning.se

Vanliga frågor

Jag hörde att du har flera roliga kurser på gång - var hittar man dem?

Jag håller på att skapa en lärplattform där alla kurser ska finnas och därför är hemsidan en “byggarbetsplats” just nu. Så snart allt är på plats så kommer det att se bättre ut. Under tiden hittar du alla kurser under fliken Kurser och events.

Hur anmäler jag mig till en kurs eller privatlektioner?

Fyll i dina uppgifter i respektive ruta och skriv det du är intresserad av i meddelanderutan så återkommer jag med mer information via mail så snart jag kan.

Finns det några rabatter?

Jag har inga allmänna rabatter, men vissa av mina kurser har nedsatt pris ifall du t. ex. är medlem i Kreativa hörnan i Vällingby. Om det finns andra rabatter så framgår det i kursbeskrivningarna.

Jag kan inte rita alls, kan jag vara med på kursen ändå?

Jag försöker att lägga upp mina kurser så att alla kan vara med oavsett förkunskaper, men om det är en fördjupningskurs där vissa förkunskaper krävs så framgår det tydligt i kursbeskrivningen.

Jag såg en tavla som du målat och undrar var den finns att köpa?

Om du tittar längst upp så finns det en flik som heter Webbutik – tryck på den så kommer du till butiken där jag har allt som är till salu. Det finns även presentkort!

Hur blir det med konstresorna i år?

Eftersom vi har en aktiv pandemi så finns det inget lätt svar på den frågan. Jag håller mig hela tiden uppdaterad om läget och anpassar min verksamhet efter rådande omständigheter så att alla kan känna sig säkra.