Kontakt och anmälan

Här kan du kontakta mig, ställa frågor och anmäla dig till kurser. Fyll bara i ditt ärende i meddelanderutan så återkommer jag så snart jag kan.

Meddelande

7 + 6 =

Info

Annikas Konst & Inredning
Norrevärnsgatan 6C
271 31 Ystad

070-281 70 57
kontakt@konst-inredning.se

Vanliga frågor

Jag hörde att du har flera roliga kurser på gång - var hittar man dem?

Du hittar alla kurser under fliken “Kurser” längst upp på sidan. Där kan du trycka på de olika kurserna för att få mer information och anmäla dig. 

Hur anmäler jag mig till en kurs eller privatlektioner?

Under fliken “Kurser” hittar du alla kurser och inne på respektive kurs trycker du på “Gå den kursen” för att anmäla dig.

För att anmäla dig till eller få mer information om privatlektioner lämnar du ett meddelande under fliken “Kontakt och anmälan”. Skriv det du är intresserad av i meddelanderutan och fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer jag så snart jag kan.

Finns det några rabatter?

Jag har inga allmänna rabatter, men vissa av mina kurser har nedsatt pris ifall du t. ex. är medlem i Kreativa hörnan i Vällingby. Om det finns andra rabatter så framgår det i kursbeskrivningarna.

Jag kan inte rita alls, kan jag vara med på någon kurs ändå?

Jag försöker att lägga upp mina kurser så att alla kan vara med oavsett förkunskaper, men om det är en fördjupningskurs där vissa förkunskaper krävs så framgår det tydligt i kursbeskrivningen.

Jag såg en tavla som du målat och undrar var den finns att köpa?

Om du tittar längst upp så finns det en flik som heter “Webbutik” – tryck på den så kommer du till butiken där jag har allt som är till salu. Det finns även presentkort!