Vårt första möte.
Vi träffas över nätet eller i ditt hem/företag för ett samtal där vi går igenom de rum du vill ha hjälp med. Du får sedan en offert på hur jag kan hjälpa dig och vad det kommer att kosta samt om vissa delar ger rätt till RUT-avdrag. Efter godkänd offert bokas tid för när inredningsförslaget ska presenteras. Om mötesplatsen ligger utanför Ystads närområde kan resetillägg tillkomma.

 

Inredning på distans.
Jag hjälper dig att planera din befintliga inredning utifrån bilder, mått och beskrivningar som du skickar till mig via mail tillsammans med ett antal frågor som bidrar till att förtydliga dina önskemål. Du får sedan tillbaka ett inredningsförslag via mail med genomgång över Zoom gällande möblering, ljussättning, kulörer, stil/känsla och förslag på eventuella inköp.
Pris: 1600 kr/rum

Liten inredningshjälp.
Jag fungerar som ditt bollplank och idébank under 1-1,5 timme i ditt hem eller företag. Det kan t. ex. röra sig om tankar runt vilken planlösning som fungerar bäst, smarta förvaringar eller om du fastnat i vilka färger som passar din inredning. Du antecknar själv det som tas upp under mötet. Tänk ut dina frågor innan mötet så du får ut så mycket som möjligt av tiden.
Pris: 1200 kr

Medium inredningshjälp.
Jag hjälper dig att under 3 timmar gå igenom och planera din befintliga inredning på plats i bostaden eller företaget. Du antecknar själv det som tas upp under mötet. Om det behöver kompletteras med ex. textilier, växter o. dyl. så ger jag dig förslag på vad som passar. Jag finns sedan till hands om du har några frågor efter mötet.
Pris: 2400 kr

Stor inredningshjälp med färgsättning och belysning.
Jag hjälper dig med att planera din inredning samt ljus- och färgsättning av din bostad eller ditt företag. Om det behöver kompletteras med ex. textilier, växter o. dyl. så ger jag dig skriftliga förslag och en detaljerad lista med åtgärder och prisexempel samt en planritning med tillhörande beskrivning. 
Pris: från 3700 kr (enl. offert)

Organisering av ditt hem eller kontor.
Jag hjälper dig att rensa, sortera och organisera ditt hem eller ditt kontor så att du kan fokusera på det som är viktigt och bli mer produktiv eller få mer tid över för att bara njuta av ett harmoniskt hem. Du får även hjälp med att skapa en genomtänkt struktur som är hållbar över tid med en maximalt utnyttjad yta och praktiska lösningar.
Pris: från 750 kr (enl. offert)

Ljussättning.
Jag hjälper dig med en komplett ljussättning av ett rum med förslag på armaturer, produkter och kostnadsberäkningar samt eventuella inköp och hantverkskontakter.
Pris: från 750 kr (enl. offert)

Projektledning.
Om du anlitar mig som projektledare debiterar jag timpris.
Pris: 950 kr/timme eller enligt offert.